Oriflame - Természetes svéd kozmetikumok


A tartalomhoz

RólamÜdvözöm!

Varga Istvánné Jutka, Oriflame szépségtanácsadó vagyok.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám a hobbim is egyben. Vallom, hogy nem az életünket kell a munkánk alá rendelni, hanem a munkánk legyen az, amin keresztül az életünk nap, mint nap szebbé, boldogabbá és gazdagabbá válik. Csináld azt, amit szeretsz és szeresd azt, amit csinálsz.Az Oriflame-üzletet, mint kereseti lehetőséget korra, nemre és iskolai végzettségre való tekintet nélkül bárki felépítheti. Ön dönti el, hogy mennyit akar dolgozni, mennyit akar keresni. Ha Ön már regisztrált tanácsadó forduljon bizalommal szponzorához, vagy direktorához. Amennyiben érdeklődik a kereseti lehetőség után, vagy csak élni szeretne a közel 25 % vásárlási kedvezménnyel forduljon hozzám bizalommal. Szerencsés ember vagyok, mert gyakran találkozom olyan érdeklődőkkel, akik szívesen kipróbálják termékeinket és hűséges fogyasztókká válnak, később pedig eredményes csapattársakká.


Ezúton köszönöm a sikeres munkatársaimnak, hogy osztozhatok örömeikben, sikereikben!

Köszönöm a most indulóknak, hogy hozzánk csatlakoztak, hisz semmit nem kockáztatnak, semmire sem kötelezik el magukat

Sikeres próbát és megalapozott döntést kívánok.Vargáné Jutka
Oriflame direktor

Az Oriflame-ről röviden

Az Oriflame vállalatot egy testvérpár és a testvérpár egyik barátja alapította 1967-ben Svédországban. Az Oriflame mára egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit, Magyarországon immár 20 éve.

A természetes, innovatív, svéd szépségápolási termékek széles skáláját világszerte mintegy 3,6 millió független Szépségtanácsadó juttatja el a vásárlókhoz. A vállalat éves árbevétele 1,5 milliárd euró.

Az Oriflame kitűnő üzleti lehetőséget kínál mindazoknak, akik mihamarabb szeretnének munkájukkal pénzt keresni, és akik személyes álmaik és céljaik elérése érdekében készek is megragadni ezt a valóban egyedülálló ajánlatot.

Az Oriflame filozófiája:
Keress pénzt még ma, és váltsd valóra az álmaidat már holnap!

Az emberek és a természet iránti tisztelet - ami a cég társadalmi és környezetvédelmi tevékenységében egyaránt megnyilvánul - a vállalat működésének mozgatórugója. Az Oriflame a World Childhood Foundation (A világ gyermekeiért alapítvány) társalapítója, és világszerte számos jótékonysági kezdeményezést támogat. Az Oriflame Cosmetics a Nasdaq OMX Nordic tőzsdén jegyzett vállalat.


Főoldal | Rólam | Tanácsadóknak | Oriflame termékek | Wellness akció | Oriflame katalógus | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe