Oriflame - Természetes svéd kozmetikumok


A tartalomhoz

Termékek és hatásaik

Oriflame termékek > Wellness by Oriflame

Miért van szüksége Önnek a Wellness-termékekre?

A legtöbb ember étkezési szokásait – az elfogyasztott ételeket, az ételek elkészítési módját, az étkezések időpontját, az ételadagok nagyságát és az étkezések alkalmával elfogyasztott alkohol mennyiségét – elsősorban a társadalmi szokások és a tradíció határozza meg, nem pedig a tudatos, optimális tápanyagbevitelre, a hosszú és egészséges életre való törekvés. Azon családok, ahol mindkét szülő dolgozik, gyakran fogyasztják az ún. „kényelmi”, vagyis félkész (elősütött, filézett, szeletelt, valamilyen formában már előkészített) ételeket, amelyek időtakarékosak ugyan, de igen ártalmasak. Általában az egészségtelen ételek a legolcsóbbak, a legkalóriadúsabbak és a leginkább tápanyagszegények. Ráadásul ezeket az ételeket jellemzően mindenhol könnyű beszerezni, nem úgy, mint a friss, egészséges és bio-élelmiszereket.

A tápanyagkutatások megerősítik, hogy az emberek 90%-a nem fogyasztja el a naponta minimálisan ajánlott gyümölcs- és zöldségmennyiséget (500 g). A 4–10 éves gyermekek számára javallott zöldség- és gyümölcsfogyasztás 400 gramm, de ezen kiskorúak 90%-a sem eszi meg ezt a mennyiséget. Ennek egyik lehetséges magyarázata az, hogy maguk a szülők sem fogyasztják el az előírt adagot. Összefoglalva: a legtöbb ember számára nehézséget jelent egy olyan étrend kialakítása és megtartása, amely megfelel a szervezet szükségleteinek, és amely nem igényli további mikrotápanyagok vagy más étrend-kiegészítők bevitelét.


Az étrend-kiegészítők szedése bizonyos földrajzi területeken élő emberek számára javasolt, és némely esetben függ a típustól, az életkortól, az aktivitás mértékétől és a nemtől. Végezze el az alábbi tesztet!

Jelölje be, hogy melyik állítás igaz Önre!

Ön túlsúlyos, vagy fogyni szeretne.
Ön majdnem mindennap étteremben eszik, rendszeresen vásárol snacket vagy fogyaszt édességet.
Ön városban él (légszennyezettség), vagy dohányzik.
Ön középkorú vagy idősebb.
Étrendje 50%-át vagy annál nagyobb részét tesz ki a főtt és feldolgozott ételek aránya.


Jelölje be, hogy melyik állítás igaz Önre!

Nem iktat be mindennap három fő- és két kisebb étkezést.
Nem napoztatja az év minden napján 15 percig a karjait és a lábait.
Nem fogyaszt el 500–1000 gramm friss zöldséget és gyümölcsöt a hét minden napján.
Nem fogyaszt mogyoróféléket, magokat, leveles zöldségeket vagy halat mindennap.

Ha Ön bármelyik állítást bejelölte, kiváltképp, ha többet is, azt javasoljuk, hogy folyamatosan használja a Wellness-termékcsaládot. Nem számít, hogy milyen nagy a kihívás! Ha megvan Önben az elszántság, az Oriflame utat mutat egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend és életvitel felé.

Testsúlykontroll – Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italpor

Két cél elérése is indokolja az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake fogyasztását, és a készítmény egyedi összetétele egyszerre szolgálja mindkettőt.

1. Segít a fogyásban

Sokan fogyókúrás céllal kezdik el inni az Eper/vanília/csokoládéízesítésű italporból készült shake-et, és a súly megtartása jelenti a motivációt a készítmény további használatához.

Az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italpor egy alacsony glikémiás indexű készítmény, amely csökkenti az inzulinszintet, így megkönnyíti a fogyást.
A kiegyensúlyozott vércukorszint csökkenti az édesség utáni vágyat és az étvágyat, továbbá abban is segít, hogy ne gondoljunk szüntelenül az evésre.
Az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake alacsony kalóriatartalmú, optimális táplálék.

2. Plusz energiát ad, javítja a koncentrálóképességet

Míg a legtöbb ember azt tapasztalja, hogy késő délután már fogytán az energiája, az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake fogyasztói arról számolnak be, hogy sokkal jobban tudnak összpontosítani a munkájukra, és egész nap energikusnak érzik magukat, sőt még a sportoláshoz is van erejük.
Az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake egy alacsony kalóriatartalmú, egészséges snack, amely biztosítja a szervezet számára szükséges, optimális tápanyagmennyiséget.


Sydney Egyetem Glikémiás index – kutatási jelentés; GI-tanulmány, Zone, Natural Balance Shake (Eper-/vanília/csokoládé ízesítésű italpor); Brand-Miller J, Holt S. Sydney Egyetem, 2004.

Natural Balance Shake (Eper-/vanília/csokoládé ízesítésű italpor) Tanulmány a testsúlyvesztésről – 1 év tapasztalatai, 2009., Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpont, Svédország, Stig Steen professzor, MD, PhD, Lund Egyetem, Svédország


Wellness-csomag – öregedésgátló és teljesítményfokozó hatás

A tudósok ma már egyetértenek abban, hogy a hosszú, egészséges élet elengedhetetlen feltétele a bevitt kalóriák csökkentése és a mikrotápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok) bevitelének növelése. A Wellness-csomag tartalmának napi fogyasztása egy nagyszerű kezdet, így ugyanis elláthatja a szervezetét a fent említett mikrotápanyagokkal és alapvető zsírsavakkal.

A Wellness-csomag fő előnyei:

Biztosítja a szervezet számára a napi tápanyag-bevitelt, hozzájárul a vitalitáshoz és jó közérzethez.
Belülről gondoskodik a bőr simaságáról, táplálásáról, hidratálásáról, ezáltal visszaadja a bőrnek fiatalos ragyogását.
Fokozza az izmok állóképességét, növeli a teljesítményt.
Támogatja az agy működését.
Támogatja a szív- és érrendszer egészségét.
Segíti az immunrendszert, hiszen
- biztosítja számára a működéséhez és a védelmi funkciók ellátásához szükséges tápanyagokat, továbbá
- gyulladásgátló tulajdonsággal is bír. ?

Malmsten C L. Az astaxanthinban gazdag algát tartalmazó étrend-kiegészítő növeli az állóképességet. Férfi diákokon végzett, kettős (placebo) vakteszt. Science 2008; 13: 20-22

Yamashita E. Az astaxanthin-tartalmú étrend-kiegészítő bőrkondícióra gyakorolt hatása. Carotenoid Science 2006; 10:91-95Wellness by Oriflame

Termékkalauz

Főoldal | Rólam | Tanácsadóknak | Oriflame termékek | Wellness akció | Oriflame katalógus | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe